Catering Gelderland

Moos BBQ & Catering

Catering Gelderland

Catering Gelderland: lekker eten bij u in de buurt

Als u in Gelderland woont of hier een speciaal evenement plant, kan lekker eten natuurlijk niet ontbreken. Toch is het voorbereiden van eten voor een groep van 20 of meer personen vaak erg tijdrovend. Gelukkig kunt u ook kiezen voor Moos BBQ en catering in Gelderland. Met catering Gelderland hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het eten, alles wordt namelijk voor u geregeld. Of u nu een verjaardagsfeest, een jubileum, een bedrijfsevenement, een bruiloft of een ander soort bijeenkomst organiseert, met Moos BBQ en catering Gelderland zit u eigenlijk altijd goed!

De lekkerste gerechten

Een groot voordeel aan Moos BBQ en catering Gelderland is dat u de keuze heeft uit veel verschillende gerechten. Denk hierbij aan lokale gerechten uit de Perzische keuken of bijzondere gerechten uit de Afghaanse keuken. Het menu is speciaal ontwikkeld om uw smaakpapillen te verwennen en uw gasten te laten genieten van bijzondere gerechten. Daarnaast kunt u het menu zelf samenstellen en ook verschillende gerechten met elkaar combineren. Hierdoor is er voor ieder wat wils. 

Vers en kwalitatief

Nog een voordeel van het kiezen voor catering Gelderland, is de kwaliteit en de versheid van het eten. De maaltijden worden altijd in speciale warmhoudbakken geleverd, waardoor het eten zo vers mogelijk blijft en ook goed op temperatuur is. Daarnaast worden er enkel hoogwaardige ingrediënten gebruikt om de beste smaak te kunnen leveren. De gerechten worden verder natuurlijk ook met heel veel liefde bereid, waardoor u geniet van het beste eten in Gelderland.

Een persoonlijke touch bij elk evenement

Catering Gelderland zorgt er niet alleen voor dat uw gasten kunnen genieten van kwalitatief eten, maar dat u ook van een persoonlijke service kunt genieten. Een cateringbedrijf begrijpt dat elk evenement uniek is en doet altijd zijn uiterste best doen om aan uw specifieke wensen te voldoen. Of u nu bepaalde dieetwensen heeft of te maken heeft met allergieën, een Moos BBQ cateringbedrijf staat klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Borani-banjan

Inzetbaar voor vrijwel ieder evenement

Of u nu een groot of klein evenement of feest organiseert, Moos BBQ en Catering in Gelderland kan zich aanpassen aan al uw behoeften. Voor intieme bijeenkomsten kunt u kiezen voor een wat kleiner diner met een menu dat u zelf heeft samengesteld. Bij grotere feesten kunt u ervoor kiezen om verschillende gerechten te combineren, zodat uw gasten zelf kunnen kiezen wat ze gaan eten. U kunt er daarnaast op vertrouwen dat de Moos BBQ en catering de logistiek en presentatie voor u regelen, zodat u zich volledig kunt concentreren op het evenement en ook genoeg tijd heeft voor uw gasten. 

Vriendelijk voor uw budget

Maakt u zich zorgen over de kosten? Moos BBQ en Catering Gelderland is beschikbaar voor vrijwel elk budget. Of u nu een eenvoudige en betaalbare maaltijd wilt voor uw zakelijke bijeenkomst of een luxe diner voor een huwelijk. U kunt het budget vooraf met ons bespreken, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast geldt de regel dat de prijs per persoon lager wordt naarmate de groep groter is! 

Laat u verwennen met Moos BBQ en Catering in Gelderland

Of u nu een formeel bedrijfsevenement organiseert, een gezellig familieweekend plant of gewoon uzelf en uw gasten wilt trakteren op een heerlijke maaltijd, Moos BBQ en catering Gelderland staat altijd voor u klaar. Met Moos BBQ en catering Gelderland maakt u van uw volgende evenement een culinair avontuur en zorgt u ervoor dat uw gasten uw evenement niet snel meer zullen vergeten! Daarnaast stelt Moos BBQ en catering Gelderland u ook in staat om nieuwe gerechten te proberen, waardoor het evenement nog onvergetelijker wordt. Moos BBQ en Catering Gelderland neemt ook veel zorgen uit handen. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van het eten, de sfeer en het gezelschap!

Keuzemenu's

Ik kook voor groepen van minimaal 20 personen. Hoe groter uw groep, hoe lager de prijs per persoon. 

Heeft u speciale dieetwensen of liever een vegetarisch menu? Dat kan. Neem contact met mij op en ik bespreek graag de mogelijkheden!

Warmhoudbakken

Als u binnen een straal van 20 km rond Arnhem woont, worden de gerechten geleverd in warmhoudbakken. De bakken haal ik dan de dag erna op. 

Als u buiten een straal van 20 km rond Arnhem woont, worden de gerechten eveneens in warmhoudbakken geleverd. Om kosten te besparen, wacht ik tot u klaar bent met eten zodat ik de bakken weer mee kan nemen. 

Bezorgkosten

Binnen een straal van 20 km rond Arnhem zijn er geen bezorgkosten. 

Ik bezorg in heel Nederland. Woont u buiten een straal van 20 km van Arnhem, dan zijn de bezorgkosten afhankelijk van de afstand. 

Neem contact met me op voor een passend aanbod.